Opdrachten

2004-2006

Project Areaal : Leveren,vullen en het in gebruik nemen van een integrale beheersysteem ten behoeve van het beheer van provinciale wegen en vaarwegen van Provincie Zuid-Holland.

Functie: GIS adviseur en lid projectgroep voor Project Areaal.

Taken: Via interviews en workshops het opstellen van huidige situatie en veranderingsbehoeftes. Tot stand brengen van systeem concept en systeem eisen. Opstellen selectie criteria en uitvoeren selectieproces voor Europese aanbesteding.

2006-2008

Functie :Projectleider project Areaal.

Taken: Leiden van de technisch uitvoering van software implementatie, data inwinnen en controles gebaseerd op informatie model. Opstellen datakwaliteit benchmarks en areaal werkproces/instructies gebaseerd op informatie analyses. Opstellen van een nazorg traject aan de hand van voortschrijdende inzichten. Bewaking van planning en financiŽle stand van zaken. Advisering van stuurgroep van voortgang en communiceren met de gebruikersorganisatie.

Voor meer informatie lees een artikel van Digtaal Bestuur

2008-heden

Ideaal Areaal : Leveren,vullen en het in gebruik nemen van een integrale beheersysteem ten behoeve van het beheer van provinciale wegen en vaarwegen van Provincie Noord-Holland.

Functie: Informatie analist en lid projectgroep voor Ideaal Areaal.

Taken: Via interviews en workshops het opstellen van de huidige situatie en veranderingsbehoeftes. Het tot stand brengen van systeem concept en systeem eisen. Opstellen selectie criteria en uitvoeren selectieproces voor Europese aanbesteding.